Milošević bi da vidi suprugu?

Portparolka glavnog tužioca Haškog suda Florans Artman kaže da Milošević želi u Moskvu da bi se video s članovima porodice.

Izvor: B92

Utorak, 10.01.2006.

14:01

Default images

"Milošević traži bolje lekare, ali zašto Moskva? Svi ruski bogataši idu širom sveta da se leče, samo Milošević želi Moskvu, zašto? Milošević traži Miru, svoju suprugu. On ne želi lečenje, već samo hoće da vidi Miru. U Moskvi je njegova porodica i on nema drugi način da se vidi sa suprugom", rekla je Florans Artman.

Ni Vladimir Putin, predsednik Rusije, ni Vlada Rusije nisu Tribunalu dali garancije za privremeno puštanje na slobodu Miloševića kako bi se on lečio u Moskvi, piše Blic. Sem Miloševićevog zahteva da ide u Moskvu na lečenje, u Tribunal je stigla samo garancija moskovske kardiovaskularne klinike Bakulin. Tužilaštvo je uložilo prigovor na Miloševićev zahtev, ali se njegova želja da se leči u Rusiji još razmatra. Konačnu odluku sudije bi trebalo da saopšte 23. januara, kada se nastavlja suđenje bivšem predsedniku Srbije i Jugoslavije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: