Leskovac: Hapšenja opštinara

U Leskovcu su danas uhapšeni članovi opštinske administracije.

Izvor: B92

Sreda, 09.11.2005.

11:52

Default images

Zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj i falsifikovali službena dokumenta, u dvodnevnom pritvoru su zadržani načelnik Uprave za finasije Božidar Stojanović, sekretarica predsednika opštine Jelena Mitić i načelnik Uprave za javne nabavke Branislav Popović.

Leskovački SUP navodi da postoje sumnje da su pomenuti iz opštinskog budžeta, uz pomoć faksimila predsednika opštine Gojka Veličkovića, a kasnije i falsifikovanjem njegovog potpisa, uzeli oko 10 miliona dinara. Oni su, prema saznanju SUP-a, potpisivali rešenja za jednokratnu novčanu pomoć na 30.000 dinara, a građanima koji su im ustupali lične podatke davali 3.000 dinara.

Predsednik opštine Gojko Veličković priznao je da je njegov faksimil zloupotrebljen, ali i dodao da ne zna ko je to učinio, za B92 javlja Bratislav Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: