Poništena odluka o stipendiranju

Poništena je odluka o dodeli 18 stipendija za leskovačke opštinske funkcionere i službenike na medjunarodnim studijama.

Izvor: Beta

Utorak, 08.11.2005.

20:19

Default images

Ovo je danas saopštio predsednik Opštine Leskovac Gojko Veličković i dodao da je lokalna samouprava donela odluku o raspisvanju konkursa za prijem novih postdiplomaca. "Sutra će biti objavljen konkurs u 'Politici' za dodelu stipendija. Niko neće biti privilegovan, a prednost imati kandidati mladji od 35 godina, sa znanjem engleskog i prosečnom ocenom iznad osmice", kazao je Veličković.

Predsednik opštine je priznao da su pri izboru kandidata za postdiplomske studije na Evropskom centru za mir i razvoj Univerziteta za mir i razvoj Ujedinjenih nacija, za čije školovanje je opština izdvojila po 10 hiljada evra, napravljene greške u proceduri.

Od 24 postdiplomaca, na spisku se našlo 10 opštinskih funkcionera, njihovih rodjaka i stranačkih kolega i osam službenika Fonda za razvoj, koji se delom finansira iz opštinskog budžeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: