RASOVIC ZAMENIK GUVERNERA?

Izvor: B92

Utorak, 05.12.2000.

22:45

Default images
Funkcioner Socijalisticke narodne partije Radivoje Rasovic najverovatnije ce biti zamenik guvernera Narodne banke Jugoslavije, pise "Blic", pozivajuci se na krugove bliske vrhu SNP. Prema istom izvoru, SNP je izbor zamenika guvernera uslovila prihvatanjem i ostalih clanova tima za NBJ, koji je predlozila ova stranka. Prema istom izvoru, Dinkicu je ponudjeno da za zamenika izabere bilo koga iz tima, pod uslovom da s njim budu izabrana i preostala dva kandidata. "Moguce je da, ako se postigne dogovor u paketu resenja, Dinkic predlozi zamenika. U tom slucaju morace da uvazi sve predloge", rekao je ovaj izvor, javlja Srna.

Potpredsednik SNP Predrag Bulatovic izjavio je u utorak uvece za B92 da ta stranka jos nije donela odluku o novom kandidatu za viceguvernera, a da ce njegovo ime biti saopsteno javnosti u narednih nekoliko dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: