"Osudite zločin"

Nenad Čanak kaže da LSV neće nastaviti da učestvuje u pokrajinskoj vlasti, ako se vojvođanska administracija ne ogradi od zločina u Srebrenici

Izvor: Beta

Petak, 01.07.2005.

20:49

Default images

"U narednim danima vrlo ozbiljno ćemo da razgovaramo sa našim koalicionim partnerima. Ne znam kako je moglo da se desi da se propusti prilika da, kada se ceo progresivni deo čovečanstva jasno odredio prema zločinu u Srebrenici, to ne učini i Skupština Vojvodine", rekao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine.

"Skupština i Izvršno veće Vojvodine ne smeju da ćute na desetogodišnjicu srebreničkog masakra. Moramo da osudimo taj zločin, jer nam se u suprotnom može desiti da se zlo, koje nema ni naciju ni veru, proširi na vojvođanske prostore, gde već za to, na žalost, ima dobrih preduslova", rekao je Čanak.

Podsetimo, poslanici Skupštine Vojvodine odbili su da na dnevni red stave deklaraciju o Srebrenici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: