DINKIC SE POVUKAO SA MESTA IZVRSNOG DIREKTORA G17 PLUS

Izvor: B92

Subota, 02.12.2000.

13:00

Default images
Guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic povukao se sa mesta izvrsnog direktora Grupe 17 Plus, saopstila je ta nevladina organizacija, prenosi Beta. U saopstenju se navodi da je Dinkicevu ostavku sa mesta izvrsnog direktora juce usvojio Upravni odbor G17 Plus, a da ce novo rukovodstvo biti izabrano na prvoj redovnoj skupstini Grupe, u nedelju. Nakon izbora za guvernera NBJ, Dinkic je G17 Plus dostavio i pregled svog imovinskog stanja. "Mladjan Dinkic je vlasnik dvosobnog stana na Novom Beogradu, povrsine 73 kvadratna metra, u kome zivi sa svojom suprugom. Vlasnik je garaze povrsine 16 kvadratnih metara. Supruga i on poseduju dva automobila: "Pezo 205", 1989. godiste i "Pezo 206" 1999. godiste", navodi se u saopstenju G17 Plus. U saopstenju se dodaje da Dinkic ne poseduje akcije ili osnivacke uloge u privrednim i finansijskim organizacijama, kao i da nije clan nijednog upravnog odbora izuzev UO G17 Plus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: