KOSTUNICA PRIMIO POTPREDSEDNIKA MKCK

Izvor: B92

Četvrtak, 30.11.2000.

17:46

Default images
Jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica primio je u cetvrtak potpredsednika Medjunarodnog komiteta Crvenog krsta Zaka Forstera sa saradnicima. Kako se navodi u saopstenju iz Kabineta predsednika, u razgovoru je bilo reci o raseljenim, nestalim i pritvorenim licima, kao i o "slozenoj situaciji na jugu Srbije, izazvanoj nasilnim aktivnostima albanskih ekstremista". Forster je, kako se navodi, kazao da sa zabrinutoscu i paznjom parti razvoj dogadjaja na jugu Srbije koji bi mogli imati i teske humanitarne posledice. On je ponovio spremnost MKCK da se i dalje angazuje na ublazavanju i otklanjanju nasledjenih humanitarnih problema raseljenih lica sa Kosova i izbeglih iz BiH. Kostunica je odao priznanje MKCK za dosadasnji rad, navodi se u saopstenjukoje prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: