Živković spreman na povratak

Nekadašnji zamenik predsednika DS-a i bivši premijer Zoran Živković rekao je da bi bio spreman da se aktivno uključi u rad stranke

Izvor: B92

Nedelja, 15.05.2005.

10:48

Default images

"Već godinu dana niko iz vrha stranke nije kontaktirao sa mnom tim povodom. To što je Gavrilović rekao jeste novi stav rukovodstva DS. Ja takvu izjavu ne želim da komentarišem zato što mi konkretno nije upućen nikakav poziv za razgovor i zato što je to unutarstranačka stvar" rekao je Živković FoNetu.

On je rekao da nema nikakve uslove za eventualni povratak u Glavni odbor DS, ali da ostaje pri stavu da DS mora da vodi reformsku i prosperitetnu politiku za građane, za Srbiju koja bi bila respektovana u svom okruženju i u svetu.

"Ako u DS postoji želja da se nastavi sa takvom politikom i ako organi stranke ocene da sam im potreban ja sam spreman da se odazovem pozivu ukoliko on bude usledio", rekao je Živković.

Potpredsednik DS Slobodan Gavrilović rekao je prošle nedelje da se u DS razgovaralo o Živkovićevom povratku u Glavni odbor, ali je dodao da bi za to trebalo za postoji obostrano raspoloženje i pravo vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: