DSS: Raspušten novosadski odbor

Predsednik IV Vojvodine Bojan Pajtić, sastao se sa ambasadorom i kongresmenom SAD Majklom Poltom i Robertom Vekslerom.

Izvor: B92

Sreda, 01.12.2004.

08:58

Default images

Kako saznaje Radio 021, o detaljima sastanka više će se znati tokom popodneva. Taj radio navodi da se, prema nezvaničnim informacijama, razgovara o političkoj situaciji u Pokrajini.

Podsetimo, Izvršni odbor Demokratske stranke Srbije u utorak uveče raspustio je novosadski odbor te partije. Sednici IO prisustovali su svi članovi Predsedništva stranke, a novosadski odbor je raspušten zbog odluke da u Skupštini grada podrži koaliciju Srpske radikalne stranke i Socijalističke partije Srbije.

Za poverenika koji treba da formira novi gradski odbor DSS-a u Novom Sadu imenovan Velibor Radusinović, šef Poslaničke grupe DSS-a u Skupštini Vojvodine.

Smenjeni predsednik Gradskog odbora DSS u Novom Sadu Dejan Mikavica tvrdi da mandati “neposlušnim“ odbornicima DSS-a neće biti oduzeti. Mikavica je rekao da nijedan član DSS-a iz Novog Sada neće biti udaljen iz stranke i da neće promeniti političku ideju. On kaže da je ponosan na politički stav Gradskog odbora DSS-a. "Dali smo podršku radikalima i socijalistima da bismo skinuli štetočinsku vlast Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke u Novom Sadu", rekao je Mikavica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: