Prva ostavka zbog "Knjaza"

Član Komisije za hartije od vrednosti Dušan Bajec iz DS-a je podneo ostavku na članstvo u tom telu.

Izvor: Beta

Sreda, 24.11.2004.

22:48

Default images

Svoju ostavku Dušan Bajec je obrazložio time da nije bio u potpunosti informisan o privatizaciji "Knjaza Miloša" i da nema nikakvih garancija da tako neće biti i ubuduće.

Bajec je u saopštenju naveo da je u toku nekoliko prethodnih dana i sati u vezi sa privatizacijom "Knjaza" "došlo do razvoja dogadjaja koji mogu imati nesagledive posledice po ugled naše države i funkcionisanje ukupnog pravnog sistema". Napominjući da se stranka čiji je član od početka zalagala za nepartijski sastav Komisije, ali da skupština nije prihvatila takav stav, Bajec je naveo da "u ovom trenutku oseća da nije bio u potpunosti informisan o svim aspektima privatizacije 'Knjaza" i da nema garancija da tako neće biti i ubuduće".

Bajeca je za članstvo u Komisiji za hartije od vrednosti kandidovala Demokratska stranka, a on je, kao i drugi članovi tog tela, po prihvatanju funkcije, zamrznuo stranačku aktivnost.

Dušan Bajec je danas popodne potvrdio novinarima da je Komisija za hartije od vrednosti jednoglasno donela odluku da diskvalifikuje ponudu "Apurne", zajedničke firme košarkaša Vlade Divca i kompanije "Danone", u postupku preuzimanja akcija "Knjaz Miloša".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: