USKORO IZBORI U "MAGNOHROMU"

Izvor: B92

Četvrtak, 09.11.2000.

20:54

Default images
U "Magnohromu", u kome clanovi Nezavisnog sindikata tog preduzeca vec treci dan strajkuju gladju, uskoro ce biti odrzani izbori za novu Skupstinu preduzeca, Upravni odbor od sest clanova u koji ce uci i tri clana Kriznog staba, kao i referendum na kome ce se radnici tajnim glasanjem izjasniti o vrsiocu duznosti direktora preduzeca. Te nacelne odluke postignute su u cetvrtak uvece izmedju petnaest clanova Izvrsnog odbora Nezavisnog sindikata i vrsioca duznosti direktora Zore Simovic. Pregovori su trajali citav dan, s kracim prekidima. Kako Beta saznaje u Izvrsnom odboru tog sindikata, strajk gladju ce biti nastavljen i u petak, dok se strajkaci ne uvere da ce dogovor biti realizovan u odredjenim rokovima. U pregovorima su ucestvovali clanovi Kriznog staba, Upravnog odbora preduzeca i Vladimir Simonovic, koga je zbor radnika 26.oktobra predlozio za vrsioca duznosti direktora. Strajkace gladju, ciji broj se popeo na 15, danas su obisli lekari, predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata Dragan Milovanovic, predsednik opstinske vlade Milomir Koricanac i predsednik Opstinskog odbora Demohriscanske stranke Predrag Stojanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: