Drašković: Neminovni novi izbori

Vuk Drašković je oštro osudio najavu formiranja nove antiterorističke jedinice MUP Srbije.

Izvor: B92

Petak, 12.11.2004.

14:17

Default images

Istovremeno, on je poručio da su u Srbiji neminovni novi izbori. "Srbija se očigledno tragično vraća u vreme Slobodana Miloševića i neminovni su novi izbori, kao referendum o tome ko hoće u izolaciju, a ko u Evropu", rekao je Drašković u petak, tokom posete Pragu.

Povodom najave formiranja nove antiterorističke jedinice, Drašković je rekao da je to bila "jedinica smrti" i poručio da su u Srbiji "neminovni novi izbori", jer se "Srbija očigledno tragično vraća u vreme Slobodana Miloševića: “Mislim da svako normalan u Srbiji će to osuditi. To je bila jedinica smrti i teroristička jedinica Slobodana Miloševića i svi pokušaji da se sada kroji neki zakon ili formira neko novo odelo, da bi se ljudi iz te jedinice ponovo okupili, jesu nešto što je začuđujuće i nešto čemu se sva demokratska Srbija mora suprotstaviti. Na žalost, pred nama su dana kada će najverovatnije morati da se pred narod ide sa novim izborima koji će imati karakter referenduma”, rekao je Drašković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: