MUP demantovao Delibašića

Načelnik SUP-a Beograd, general-major Milorad Simić, odbacio je optužbe pravnog zastupnika Andrije Draškovića.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.11.2004.

18:50

Default images

Simić je odbacio optužbe advokata Veljka Delibašića, koji je ranije rekao da je policija nedavno pokušala da ubije njegovog klijenta.

"U vezi sa izjavom advokata Andrije Draškovića, Veljka Delibašića, date u sredu, želim da kažem da se službene radnje beogradske policije, koje se ovog dana preduzimaju i koje su preventivnog karaktera, sa ciljem da se opšte stanje bezbednosti u gradu podigne na viši nivo, ne mogu nazivati pokušajem atentata na Andriju Draškovića", rekao je Simić.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je, u vezi incidenta u kojem je povređen jedan policajac i oštećno službeno vozilo, izdalo zvaničino saopštenje. Želim da obavestim javnost da beogradska policija i dalje intenzivno traga za džipom marke 'Grand čiroki' sa grčkim registarskim oznakama, kao i za licem koje je ovim vozilom upravljalo", dodao je on i dodao da je privremeno oduzet džip “Rendž rover”, kojim je upravljao Vladimir Kmezić. "I dalje proveravamo sve okolnosti i činjenice koje se odnose na vlasništvo tog automobila, kao i okolnosti pod kojim je to vozilo korišćeno u javnom saobraćaju", rekao je Simić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: