Pogoršano Arafatovo stanje

Zdravstveno stanje palestinskog predsednika Jasera Arafata ponovo je pogoršano.

Izvor: B92

Sreda, 10.11.2004.

09:15

Default images

Nekadašnji palestinski premijer Mahmud Abas rekao je, posle posete palestinskom lideru u vojnoj bolnici kod Pariza, da je Arafatovo stanje veoma ozbiljno. Palestinski zvaničnici koji su obišli bolnicu u Parizu tvrde da je Arafat još živ.

Kako za B92 javlja dopisnik B92 iz Pariza Miloš Krivokapić, palestinski ministar inostranih poslova Nabel Šatah izjavio je, posle posete palestinske delegacije, da je Arafatova sudbina sada u božjim rukama. Francuski mediji pišu kako se očekuje da će u sredu biti objavljena Arafatova smrt, odnosno da će on biti isključen sa aparata koji ga održavaju u životu. Kontradiktornih informacija je mnogo, a očekuje se da će palestinski lideri tokom dana održati sastanak i posle toga se obratiti javnosti. Javnost u Francuskoj nagađa da je sada sve u domenu političke, a ne medicinske odluke, odnosno da palestinsko rukovodstvo čeka pravi trenutak kako bi saopštilo da je Arafat preminuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: