Štrajk radnika "Jata" se nastavlja

Izvor: B92

Nedelja, 17.10.2004.

11:13

Default images

Zaposleni u predstavništvima "Jat ervejza" u Srbiji održaće u ponedeljak, od 14 do 14 i 45, štrajk upozorenja.

Zaposleni u predstavništvima "Jat ervejza" su nezadovoljni modelom raspodele zarada u kompaniji i kršenjem Pojedinačnog kolektivnog ugovora. Nakon štrajka upozorenja, oko 600 članova tog sindikata će zamrznuti štrajk na 30 dana, dok tim predstavnika Vlade Srbije i "Jata" za rešenje krize u toj kompaniji, sastavljen na inicijativu ministra za kapitalne investicije Srbije Velimira Ilića, ne završi sa radom.

Avio saobraćaj na linijama iz Beograda prema Tivtu i Podgorici i nazad, u nedelju i ponedeljak će biti redukovan zbog štrajka avioinženjera "Jat ervejza". U saopštenju "Jata" navodi se da će u nedelju i ponedeljak putnike u pravcu Crne Gore prevoziti kružnim letom Beograd - Tivat - Podgorica - Beograd u 16.30 i letom za Podgoricu u 21.30. Povratak iz Podgorice predviđen je sledećeg dana u 6.30.

Međunarodni i čarter saobraćaj obavljaće se po redovnom redu letenja, navodi se u saopštenju Jata. Jat je apelovao na putnike da se pre nego što krenu na aerodrom informišu o izmenama u redu letenjana telefon 011/601 555.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: