Personalne promene u G17 Plus

Izvor: B92

Subota, 25.09.2004.

20:02

Default images

Predsednik G17 Plus odlučio je da raspusti novosadski odbor te stranke i suspenduje predsednika tog odbora Miloša Tomića.

Do Izborne skupštine odbora, Miroljub Labus je na mesto poverenika postavio Uraniju Kuzmidis-Luburić. Ona bi, zajedno sa Izvršnim odborom G17 Plus, trebalo da pripremi Izbornu skupštinu novosadskog odbora G17 Plus, na kojoj će kroz dva meseca biti izabrano novo rukovodstvo gradskog odbora.

Posle sastanka sa članovima pokrajinskog i gradskog odbora u subotu, predsednik G17 Plus je rekao da je G17 Plus na nivou Srbije osvojila 5,5 odsto glasova, koliko je na republičkim izborima dovoljno za ulazak u Skupštinu Srbije. "Nezadovoljni smo procentima, ali mi smo prvi put čestvovali na lokalnim izborima i u 119 opština prešli cenzus", rekao je Labus. On je ponovio da ta stranka u 32 opštine nije prešla cenzus, i da su opštinski odbri u tim mestima raspušteni.

Za poverenika Pokrajinskog odbora G 17 Plus, u subotu je postavljen Rajko Simin iz Sombora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: