Davinić: ne znam za pregovore

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.07.2004.

17:43

Default images

Ministar Prvoslav Danivnić nije odgovorio na pitanje da li vlasti SCG pregovaraju sa generalima o predaji.

Sa generalnim sekretarom NATO Jap de Hop Sheferom tokom popodneva je u Palati federacije razgovarao i ministar odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslav Davinić. Ministar Davinić nije direktno odgovorio na pitanje B92 da li je tačno da ovdašnje vlasti pregovaraju sa generalom Ratkom Mladićem o njegovoj predaji Haškom tribunalu, kako su objavili američki mediji.

"Nisam čitao taj članak. Ja nisam u tim vlastima koje pregovaraju, pa ne mogu da vam kažem da li pregovaraju ili ne. Ja mogu samo da vam kažem da vlasti Srbije i Crne Gore, posebno Srbije, apsolutno stoje na stanovištu da moramo da odgovorimo našim međunarodnim obavezama i mi na tome radimo. Da li se pregovara ili ne, ne znam, ali u svakom slučaju naša obaveza postoji", rekao je Davinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: