Helikopter SFOR-a zaustavio saobraćaj

Izvor: B92

Subota, 03.07.2004.

10:31

Default images

Na magistralni put Višegrad-Vardište, kod graničnog prelaza iz RS u Srbiju, u subotu ujutru spustio se helikopter SFOR-a.

Zbog toga je saobraćaj bio zaustavljen desetak minuta. Helikopter je i u petak popodne sletao na traku puta, gde se kratko zadržavao. Patrola međunarodnih snaga, koja je postavljena u petak pedesetak, metara od graničnog prelaza Vardište kod Višegrada, ne kontroliše ni robu ni putnike.

Kolona vozila SFOR-a uputila se u petak, oko 20 sati, prema selima višegradske Župe.

Kolona - u kojoj su oklopni transporteri, tenkovi, ambulantna kola - prošla je iz pravca Ustiprače kroz Višegrad i uputila se prema selima višegradske Župe. Ova sela se nalaze na desnoj obali Drine, a graniče sa Žepom, koja pripada opštini Rogatica. Nije primećeno da se kolona vratila iz ovog kraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: