“Exit”: Potvrđen program

Izvor: B92

Petak, 11.06.2004.

14:52

Default images

Organizatori festivala Exit saopštili su da je program Festivala potvrđen i da će nastupiti svi najavljeni učesnici.

Samim tim sve aktivnosti Exit tima su bile usmerene ka njihovom osobađanju zbog čega je prodaja karata bila obustavljena na nekoliko dana. Kako bi se to nadoknadilo, odlučeno je da pretprodaja traje do 16. juna, kaže pr Exit tima, Aleksandra Kolar.

Organizatori Exita su takođe ponovili očekivanje da će dvojica pritvorenih članova njihovog tima naredne sedmice biti pušteni. Kako bi se to i dogodilo, oni apeluju na nadležne institucije da u što skorijem roku saslušaju sve svedoke kako bi prestala potreba za pritvaranjem dvojice članova Exita, kaže predsednik Upravnog odbora Exita Miloš Ignjatović, i dodaje da su oni neophodni Exit timu.

Organizatori kažu i da su uspeli da sakupe deset hiljada potpisa podrške Exitu i pritvorenim organizatorima festivala. Bez obzira na probleme koje članovi Exit tima ove godine imaju sa organizacijom festivala, oni su potvrdili da programskih izmena neće biti, prenosi Miroslav Zadrepko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: