Mandić negirao učešće u ubistvu

Izvor: Beta

Utorak, 08.06.2004.

15:08

Default images
Jedan od osumnjičneih za ubistvo Duška Jovanovića, Damir Mandić, negirao je da je pomagao u ubistvu.

Pozivajuću se na nezvanične informacije dnevnik "Publika" je objavio da je Mandić, prilikom jučerašnjeg saslušanja, negirao da je počinio krivično delo "teškog ubistva na štetu više lica putem pomaganja".

Mandić se sumnjiči i za pokušaj ubistva telohranitelja glavnog urednika “Dana” Milorada Mitrovića, koji se nalazio u Jovanovićevoj blizini kada je ovaj ubijen, naveo je list. Mandić je istražnom sudiji Radomiru Ivanoviću rekao da ima "čvrst alibi".

Mediji su objavili da je policija saslušala, pa pustila, Beranca Vuka Ivanvića zvanog Meče, za koga su mediji navodili da je pod sumnjom zbog umešnosti u atentat. Nakon što je dao iskaz, Ivanović je pušten, a on je policiji kazao, navele su "Vijesti", da je sugrađana Vuka Vulevića, za koga je nezvanično objavljeno da je ubio Jovanovića, prebacio u Srbiju, ali da nije znao ništa o ubistvu.

"Vijesti" su takođe objavile da "postoje indicije da je ubistvo dugo planirano", kao i da je auto iz koga je pucano na Jovanovića trebalo zapaliti, ali da to nije učinjeno jer je jednog od osumnjičenih u toj nameri osujetio slučajni prolaznik. Mediji špekulišu da državno tužilaštvo razmatra mogućnost da nekom od osumnjičenih ponudi specijalni status svedoka kako bi se saznao motiv i naručilac ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: