“Rasčistiti sve i omogućiti Exit”

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2004.

20:30

Default images

Maršićanin kaže da treba raščistiti sve u vezi sa eventualnim zloupotrebama od strane organizatora festivala "Egzit".

Predsednički kandidat vladajuće koalicije rekao je u ponedeljak i da održavanje tog festivala ne bi smelo da bude dovedeno u pitanje.

"O zloupotrebama u vezi sa organizacijom 'Egzita' govori se i piše veoma dugo i dobro je da se sve stvari u vezi sa tim raščiste, a svi oni za koje postoji sumnja da su se o zakon ogrešili zloupotrebom službenog položaja ispitaju i polože račune", rekao je Maršićanin i dodao da je vrlo važno da se "omogući dalji rad na organizaciji ove manifestacije koja je tradicionalna i omiljena ne samo kod Novosađana već kod mladih cele Srbije".

Upitan da komentariše tvrdnje da je privođenje organizatora "Exita" u funkciji predizborne kampanje, on je ocenio da je "to postala omiljena odbrana svih onih koji se nađu na udaru zakona".

"Neki od tih koji na isti način pokušavaju da se operu već nisu u zemlji. Da li to znači da država treba da stane i da li to znači da na vlasti treba da bude neko ko državu neće ni da pokrene kada je kriminal u pitanju. Izbori su izbori, a kriminal je kriminal", odgovorio je Maršićanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: