Mikavica (DSS) zadovoljan hapšenjem

Izvor: Beta

Ponedeljak, 07.06.2004.

16:43

Default images

Predsednik novosadskog odbora DSS-a Dejan Mikavica zadovoljan je što je policija uhapsila četvoro organizatora festivala "Exit".

Na delu je obračun pravne države sa onima koji su se ogrešili o zakon, rekao je on. "Lično sam zadovoljan hapšenjem jer se konačno, radikalno i odlučno, počelo sa obračunom sa tim ljudima koji su iza 'Exita' ostvarivali lične materijalne interese", rekao je Mikavica novinarima u Novom Sadu.

"Javna je tajna za koju zna gotovo svaki Novosađanin", rekao je on, da "Exit" služi nosiocima lokalnih i pokrajinskih vlasti da bi ostvarivali svoje interese. "Lideri Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke smislili su način kako da jednu manifestaciju pretvore u nešto što treba da bude pouzdan izvor obezbeđivanja njihovih materijalnih interesa", ocenio je Mikavica.

On je odbacio optužbe da su organizatori "Exita" namerno uhapšeni baš u poslednjoj sedmici kampanje za predsedničke izbore u Srbiji. Nadležni organi ne bi trebalo i ne smeju da vode računa o kakvom je političkom trenutku reč. "Svi za koje postoje osnovane sumnje da su se ogrešili o zakon treba da budu privedeni licu pravde, a ne da iza navodnih opredeljenja da Novi Sad ima nekakve kulturne muzičke manifestacije poput 'Exita', putem kojih će se navodno predstavljati u zemlji i svetu, neko krade novac poreskih obveznika", kazao je Mikavica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: