Mediji: Zatvoren krug

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2004.

11:47

Default images

Zvaničnih informacija o toku istrage povodom ubistva glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” još uvek nema.

Ni jedan državni organ nije oglašavao povodom tog slučaja. S druge strane, crnogorski mediji, pozivajući se na izvore iz policije, javljaju da je ubistvo Jovanovića u potpunosti rasvetljeno, prenosi dopisnik B92 iz Podgorice Srđan Jovanović.

Podgorički advokat Željko Jočić, pravni zastupnik Damira Mandića, koji je uhapšen u okviru istrage o ubistvu Jovanovića, rekao je da bi Mandić tokom današnjeg dana trebalo da bude priveden kod istražnog sudije Radomira Ivanovića. „On je u jutarnjim satima priveden istražnom sudiji, ali sudija nije mogao da ga sasluša zbog velike iscrpljenosti. Saslušanje će obaviti u toku današnjeg dana. To je sve što mogu da kažem u ovom momentu, pošto još uvijek nijesam upoznat sa zahtjevom tužioca za sprovođenje istrage, odnosno za dijelo koje mu se stavlja na teret“, rekao je Jočić.

Prema navodima lista „Vijesti“, očekuje se da će krivične prijave biti podnete i protiv drugih osoba osumnjičenih za učešćem u ubistvu Jovanovića. Policija je i u nedelju nastavila potragu za Vukom Vulevićem i drugim osobama za koje se sumnja da su učesvovala u ovom zločinu. Pored Vulevića, policija posebno traga za jednim Berancem sa nadimkom Meče, kao i za izvesnim Mušom iz Bara i još jednim njegovim sugrađaninom.

 Podsetimo, Vulević je prema nepotvrđenim informacijama policije, pobegao na Kosovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: