Bugarska traži pomoć od SCG u Libiji

Izvor: FoNet

Subota, 29.05.2004.

20:18

Default images

Državna zajednica nastojaće da pomogne Bugarskoj u njenom pokušaju da se preinače smrtne kazne izrečene u Libiji za pet bugarskih medicinskih sestara.

Sestre su optužene da su zarazile virosum SIDE 400 libijske dece. Ovo je izjavio je predsednik SCG Svetozar Marović i dodao da je bugarski predsednik Georgi Parvanov zatražio od bivšeg jugoslovenskog predsednika Zorana Lilića, poznatog po bliskim vezama sa libijskim liderom Moamarom Gadafijem, da posreduje u ovom slučaju, prenosi AP.

"Zatražiću od gospodina Lilića da se sastane sa gospodinom Parvanovim...i učini šta može, u okviru onog što su naše realne mogućnosti", rekao je Marović državnoj televiziji u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: