Dinkić očekuje pobedu Maršićanina

Izvor: B92

Subota, 29.05.2004.

14:43

Default images

Mlađan Dinkić kaže da vanredni parlamentarni izbori nisu potrebni ako za predsednika bude izabran demokratski kandidat.

Koalicioni partner DSS-a, G17 Plus, ne slaže se sa ocenom predsedničkog kandidata vladajuće koalicije, Dragana Maršićanina, da će pobeda bilo kog opozicionog kandidata biti korak ka vanrednim parlamentarnim izborima.

Naime, Mladjan Dinkić kaže da nema potrebe za vanrednim izborima, ukoliko za predsednika Srbije bude izabran jedan od demokratskih kandidata, Dragan Maršićanin ili Boris Tadić: „Treba da prvo sačekamo rezultat izbora. Imamo još dve nedelje do prvog kruga, još četiri nedelje do kraja izbora. Ja sam siguran da će demokratski kandidat pobediti. Nema potrebe za vanrednim izborima, ako pobedi demokratski kandidat. Trinaestog ćemo znati ko je kako prošao. Bitno je da Srbija izađe masovno na izbore i da izabere demokratskog kandidata”

Dinkić je  ipak rekao da očekuje da će se u drugi krug plasirati predsednički kandidat vladajućih stranaka Dragan Maršićanin i da će potom i pobediti na predsedničkim izborima. Dinkić je to rekao u subotu novinarima u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, prilikom akcije podmlatka G17 pod nazivom "Hleb za tri dinara - realno". Tokom akcije omladinci G17 plus, obučeni kao pekari, prodavali su gradjanima hleb, kifle i pituljice, koje su koštale tri dinara. Nakon što je probao hleb, Dinkić je rekao  da je "malo suv", ali da "nije ni čudo kad košta tri dinara".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: