Dinkić: Međusobne optužbe su štetne

Izvor: Beta

Četvrtak, 20.05.2004.

08:51

Default images

Dinkić kaže da odmah treba prekinuti uvlačenje pogibije premijera Đinđića u predizbornu kampanju.

"Najnovije uvlačenje tragične pogibije Đinđića u predizbornu kampanju je skandalozno. S tim ludilom mora se smesta prekinuti. Nastavak kampanje mora proteći u fer tonu", rekao je Dinkić u intervjuu listu "Danas" od četvrtka, povodom saopštenja Izbornog štaba predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Dragana Maršićanina.

Dinkić je ocenio da su međusobne optužbe stranaka takozvanog demokratskog bloka "nepotrebne i štetne" i da "samo pomažu radikalima".

"Katastrofalna je greška što se u okviru demokratskog biračkog tela dešavaju međusobni napadi. Kao da je Tadić glavni protivnik Maršićaninu i ovaj njemu, kao da obojica još ne shvataju da im je jedini suštinski protivnik Tomislav Nikolić, odnosno politika koju on zastupa", rekao je Dinkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: