Maršićanin: Nema razloga za ostavku

Izvor: Beta

Ponedeljak, 17.05.2004.

08:43

Default images

Predsednički kandidat Dragan Maršićanin kaže da ministar policije Dragan Jočić neće podneti ostavku.

"Nema razloga da Jočić podnese ostavku", rekao je Maršićanin, kandidat vladajuće koalicije, i tako odbacio zahtev nevladine organizacije Centra za modernu politiku, da Jočić napusti ministarsku funkciju posle napada na sestru ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića Gordanu Đinđić Filipović.

Maršićanin je rekao da je Gordana Đinđić Filipović odbila ponuđenu policijsku zaštitu i dodao da će je policija ubuduće obezbeđivati, želela ona to ili ne. On je izjavio kako veruje da će policija uhvatiti napadače, rešiti slučaj i o tome obavestiti javnost.

Maršićanin kaže i da se ne obazire na prozivke iz organizacije kojom rukovodi Čedomir Jovanović i dodaje da ne treba pridavati pažnju prozivkama ljudi koji su imali kontakte s kriminalnim krugovima. "Čuveni Čeda bi, da ima morala, trebalo da ćuti zbog povezanosti s krugovima na koje se sumnja da su umešani u kriminalne radnje, a ne da se javno oglašava", izjavio je Maršićanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: