Istražni sudija ne želi da prejudicira

Izvor: B92

Nedelja, 16.05.2004.

12:53

Default images

Istražni sudija pretpostavlja da će "prva kvalifikacija" napada na Gordanu Đinđić Filipović "verovatno biti pokušaj ubistva".

Dragan Obradović ne želi da prejudicira stvari "koje su u nadležnosti okružnog tužioca" i da će to zavisiti od rezultata konačne istrage. On je rekao da tokom istrage o napadu na nisu uočeni vidljivi tragovi premetačine u kući ili dvorištu porodične kuće u valjevskom naselju Beloševac.

Istražni sudija nije mogao da komentariše ni to da li su dvojica napadača bili maskirani i na koji način. "Ti detalji bi mogli da utiču na dalju istragu, a eventualnim počiniocima ovog krivičnog dela da pomogne da prikriju tragove", rekao je Obradović.

On je rekao da je, prema izjavama odgovornih u valjevskom SUP-u, posle napisa u medijima da dobijaju anonimne pretnje i da im je ugrožena bezbednost, porodici Gordane Đinđić-Filipović nuđena "stalna policijska zaštita", ali da su je ona i njen suprug Milomir Filipović odbili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: