Maršićanin: Za odgovornu vlast

Izvor: B92

Subota, 15.05.2004.

11:00

Default images

Maršićanin pozvao građane u Kragujevcu da mu daju mandat da bi Srbija završila izgradnju institucija i izašla iz krize.

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Dragan Maršićanin je pred više hiljada pristalica rekao da vladajuća koalicija neće ni mafiju u zemlji ni izolaciju, već se zalaže za odgovornu vlast i sređenu državu, javlja dopisnik B92 iz Kragujevca Tamara Sretenović

"Danas se stvari u Srbiji menjaju – Skupština, Vlada i Savet ministara su legitimni i rade svoj posao, isto kao i policija. Donose se zakoni, uređuje se država, a u poslednja tri meseca beleži se rast u privredi od 11,7 odsto", rekao je na predizbonrom skupu u Kragujevcu pred više od 1.000 građana predsednički kandidat vladajuće koalicije Dragan Maršićanin. "Ova koalicija ima jasnu politiku. To je politika koja rešava probleme, koja vodi Srbiju napred”, rekao je Maršićanin u petak kasno popodne.

Iako su radnici “Zastava oružja” najavili da će doći na predizborni miting Dragana Maršićanina, kako bi mirnim protestom izrazili nezadovoljstvo zbog neizsplaćivanja dogovorenih subvencija vojnoj fabrici, do toga nije došlo jer je o mogućnostima za rešavanje tih problema sa predstavnicima oružara razgovarao premijer Srbije Vojislav Koštunica.

Na skupu su govorili i potpredsednik Vlade Miroljub Labus, ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić i potpredsednik SPO Vojislav Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: