MILOSEVIC VRACEN NA PRVU STRANU SAJTA SPS

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.10.2000.

18:55

Default images
Portret Slobodana Milosevica, bivseg predsednika SR Jugoslavije i predsednika Socijalisticke partije Srbije, vracen je na naslovnu stranu oficijelnog sajta ove partije posle vesti agencije Beta da je skinut. Na internet sajtu SPS sa adresom www.sps.org.yu fotografija Slobodana Milosevica skinuta je sa naslovne strane 12. oktobra i ostala samo u dubini sajta na linku - rukovodstvo da bi posle objavljivanja agencijske vesti, bila vracena. Sajt je poslednji put azuriran 12. oktobra ove godine kada je skinuta Miloseviceva fotografija sa naslovne strane, a sa linka rukovodstva tada je izostavljena fotografija Gorice Gajevic i postavljena Zorana Andjelkovica. Sajt je ponovo azuriran 13. oktobra kada je dodat tekst "Informativna sluzba Socijalisticke partije Srbije objavljuje da je u seriji lazi koje objavljuje RTS objavljena cak i takva vest kako je sa zvanicnog sajta SPS skinut portret i biografija osnivaca i predsednika SPS Slobodana Milosevica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: