IVKOVIC: PREGOVORI PRI KRAJU - SPORAZUM U PONEDELJAK U 10 H?

Izvor: B92

Nedelja, 15.10.2000.

22:11

Default images
U nedelju popodne zasedalo je najuze rukovodstvo Socijalisticke partije Srbije i utvrdjivalo konacan stav o formiranju prelazne vlade Srbije, shodno dogovorima sa DOS-om i Srpskim pokretom obnove od prosle noci. Visoki funkcioner SPS-a Branislav Ivkovic izjavio je za Radio B92 da su dogovori u zavrsnoj fazi. On nije zeleo da iznese detalje dogovora, ali je izrazio nadu da ce dogovor biti potpisan u ponedeljak u 10 h.

Komentarisuci mogucnost da DOS formira saveznu vladu sa Socijalistickom narodnom partijom Crne Gore, Ivkovic je za nas radio rekao: "Predrag Bulatovic je vise puta rekao sve o odnosu SNP-a i Socijalisticke partije Srbije i u tom smislu iskazao opredeljenje glavnog odbora SNP-a, da je prvi partner SNP za formiranje savezne vlade upravo iskljucivo Socijalisticka partija Srbija. SNP je na potezu, oni su u pregovorima i sa predsednikom Kostunicom i sa Demokratskom opozicijom Srbije, a na njima je, a i na predsedniku Kostunici da se vladaju prema onome sto su ranije izjavljivali", ocenio je Ivkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: