Advokat: Legija sve vreme bio u kući

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2004.

14:17

Default images

Advokat Milorada Lukovića Legije Slobodan Milivojević rekao je da se Legija sve vreme krio u kući.

Advokat Milorada Lukovića Legije Slobodan Milivojević, koji je tvrdio da sa Lukovićem sve ovo vreme nije imao kontakt, u sredu je izjavio da se prvooptuženi za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića  “četrnaest meseci krio u svojoj kući na zahtev dvojice visokih funkcionera MUP-a”. On je to rekao posle posle prvog razgovora sa svojim klijentom Miloradom Lukovićem u Centralnom zatvoru: „Njemu je pismeno preneto da se skloni i nakon toga mu je preneto da ne saopštava ništa i da se nigde ne pojavljuje. Za ovo vreme koliko sam mogao da vodim razgovore sa njim, imali smo o mnogo čemu da pričamo, a i na kraju krajeva on će to saopštiti, kada bude došlo vreme“.

Na pitanje zašto se tek sada predao, Milivojević je odgovorio: „To samo on zna zbog čega je čekao. Smatrao je, najverovatnije, da je čekao da se promeni vlast da bi mogao da ima poverenje u one koji vode postupak protiv njega“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: