Danilović: S kim je pregovarao i šta mu je obećano?

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.05.2004.

00:47

Default images

Advokat porodice Đinđić, Rajko Danilović, izjavio je za B92 da je predaja Milorada Lukovića Legije korisna po proces za ubistvo premijera Zorana Đinđića, kao i predsednika Predsedništva Srbije Ivana Stambolića, ali da se otvara pitanje zašto se Luković predao, sa kim je pregovarao oko predaje, i šta mu je obećano. “On nije uhapšen kako se moglo očekivati, nego se predao. Predaje nema bez pregovora. I ranije su se javljali neki ljudi koji su hteli da se predaju. Međutim, otvara se pitanje sa kim je Luković pregovarao i šta mu je taj neko obećao. Taju neko, ipak, nije mogao mnogo da mu obeća, pošto je Luković organizator i ne može mu biti dodeljen status saradnika-svedoka”, rekao je Danilović.

Pojavljivanje Lukovića je vrlo korisno za sud, jer “imamo okrnjenu ekipu optuženih za organizaciju i ubistvo”. “Prva i najvažnija ličnost je Lelgija”, rekao je Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: