KRIZNI STAB "POLITIKE" NECE TIJANICA

Izvor: B92

Subota, 14.10.2000.

19:28

Default images
Clan Kriznog staba "Politike" AD Slobodan Aleksendric, u izjavi za Radio B92, demantovao je da je Krizni stab zabranio Aleksandru Tijanicu da ulazi u zgradu "Politike". Upravni odbor ove novinske kuce usvojio je ostavku dosadasnjeg generalnog direktora Hadzi Dragana Antica i predlozio da na njegovo mesto bude postavljen Aleksandar Tijanic. Medjutim, Krizni stab "Politike" trazi da direktor bude Darko Ribnikar, dopisnik iz SAD. Slobodan Aleksendric je izjavio da "izbor Tijanica ne bi bio dobar, bez obzira sta Tijanic kao vrsni novinar i profesionalac znaci, jer je klima u 'Politici' takva da su skoro svi zaposleni uz Darka Ribnikara". "Mi nismo konsultovani i nismo znali da se Tijanicevo ime pojavljuje kao ima kandidata za mesto direktora. Ne znamo ko ga je predlozio, mozda neko telo koje ne postoji", rekao je Aleksendric.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: