RAZGOVORI O PRELAZNOJ VLADI U PREDSEDNISTVU SRBIJE

Izvor: B92

Subota, 14.10.2000.

00:14

Default images
Predstavnici Demokratske opozicije Srbije i Socijalisticke partije Srbije usli su u petak oko 22.10 sati u zgradu Predsednistva Srbije kako bi nastavili konsultacije o formiranju prelazne vlade Srbije i raspisivanju vanrednih izbora, javlja Beta, a nesto pre 23 sata prikljucio im se i sef poslanicke grupe Srpskog pokreta obnove u Skupstini Srbije Milan Mikovic.

Od lidera DOS u zgradu Predsednistva usli su Zoran Djindjic, Nebojsa Covic, Vladan Batic i Dragoljub Micunovic. Od delegacije SPS novinari su videli Milomira Minica i Nikolu Sainovica. Reporter Radija B92 javlja da je iz zgrade Predsednistva izasao prvi covek Drzavne bezbednosti Rade Markovic. Kako prenosi Beta, Djindjic je kazao novinarima da ocekuje da ce u razgovorima, pored DOS i SPO, ucestvovati i predstavnici Srpske radikalne stranke i Srpskog pokreta obnove. Predsednik Demokratske stranke je, medjutim, kazao da ne zna da li su SRS i SPO pozvani, jer DOS nije organizator sastanka.

Djindjic je izrazio ocekivanje da ce na ovim razgovorima biti postignut konacni dogovor oko formiranja prelazne vlade Srbije i raspisivanja vanrednih izbora. On je rekao da bi vanredni izbori mogli biti raspisani vec u subotu ukoliko se postigne dogovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: