KOSTUNICA: SAVEZNI PREMIJER IZ SNP

Izvor: B92

Petak, 13.10.2000.

23:25

Default images
Predsednik Jugoslavije Vojislav Kostunica ponovio je da novi jugoslovenski premijer treba da bude predstavnik "najjace crnogorske stranke u Saveznom parlamentu" - Socijalisticke narodne partije, ali je dodao da sastav te vlade treba da odrazava ceo crnogorski politicki spektar. Saopstenje je izdato nakon odvojenih razgovora Kostunice s predstavnicima SNP i Srpske narodne stranke Crne Gore. U ime SNP na razgovorima su bili potpredsednici te stranke Predrag Bulatovic i Zoran Zizic, dok su SNS predstavljali predsednik Bozidar Bojovic i potpredsednik Ranko Kandic, prenosi B92. "Sagovornici su se, takodje, zalozili za Saveznu vladu u kojoj bi bila izrazena volja gradjana na izborima, ali koja bi, istovremeno, omogucila da se u samoj Crnoj Gori i u medjurepublickim odnosima ublaze napetosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: