Tadić: Pojavljivanje bivše JSO - politički pritisak

Izvor: Beta

Sreda, 21.04.2004.

15:43

Default images

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić ocenio je da je pojavljivanje u Specijalnom sudu bivših članova rasformirane Jedinice za specijalne operacije, "neverovatan politički pritisak" na taj sud. On je u izjavi agenciji Beta rekao da pojavljivanje tih ljudi znači da JSO, čiji su pripadnici optuženi za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića, još postoji.

"Ovo je pitanje za Vladu Srbije i ona mora da odgovori da li su snage bezbednosti pod civilnom kontrolom, ko je odgovoran za političke manifestacije pripadnika snaga bezbednosti i u kom pravcu Srbija danas ide", istakao je Tadić.

"Mnogo je konfuznih poruka koje su se poslednjih dana mogle čuti o ubistvu Zorana Đinđića. Nalazimo se u jednoj veoma opasnoj situaciji koja može da potpuno poruši vrednosti petooktobarskih demokratskih promena i da vrati vrednosti Miloševićeve Srbije", rekao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: