Tadić predao kandidaturu

Izvor: B92

Petak, 16.04.2004.

12:13

Default images

Predsednički kandidat Demokratske stranke, Boris predao je u četvrtak svoju kandidaturu Republičkoj izbornoj komisiji. Tadić je najavio da će u prvih mesec dana kampanje putovati Srbijom i razgovarati sa ljudima, a da će u drugih mesec dana izneti konkretan plan za rešavanje problema: “Prvi cilj mi je ulazak u drugi krug, jer sam siguran da niko ne može da pobedi u prvom krugu. Predsednik Srbije mora da pokaže sposobnost da okupi većinu. Demokratska stranka će glasati za demokratskog kandidata u drugom krugu. Ja sam siguran da ću to biti ja, a ako kojim slučajem ne budem ja, to će naravno biti demokratski kandidat, kao izbor DS-a i njenog članstva. Ali, siguran sam da mogu da pobedim na ovim izborima”, kazao je Tadić.

Tadić kaže da su ovo prelomni izbori kada je u pitanju budućnost Srbije. Bošnjačka demokratska stranka i Socijalno liberalna stranka Sandžaka podržaće Tadićevu kandidaturu, a obe stranke će pozvati i druge članice Koalicije za Sandžak da podrže Tadića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: