Tadić potpisao izjavu o prihvatanju kandidature

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2004.

14:09

Default images

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić potpisao je u sredu, ispred prostorija glavnog odbora te stranke u Beogradu, izjavu o prihvatanju kandidature za predsednika Srbije. Osim funkcionera i poslanika DS, Tadićevu kandidaturu potpisima su podržali predsednik Demokratskog centra Dragoljub Mićunović, kao i Ružica Đinđić, supruga ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića, koji je bio i predsednik DS.

"Siguran sam da mogu pobediti", rekao je novinarima Boris Tadić. On je rekao da veruje u "snagu svojih reči u međunarodnim institucijama", najavio je da će njegova predsednička kampanja biti "korektna", i dodao da ona "neće biti prljava".

Tadić je ocenio da predsednički kandidat Nove Srbije Velimir Ilić na izborima 13. juna može sakupiti oko 200.000 glasova, kao i na prethodnim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: