KOSTUNICA: VOLJA NARODA CRNE GORE BICE POSTOVANA

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2000.

16:57

Default images
Predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica izjavio je u cetvrtak da ce biti postovana volja naroda Crne Gore, ukoliko on odluci da napusti jugoslovensku federaciju. Kostunica je, u intervjuu italijanskoj televiziji, rekao da je napetost izmedju Beograda i Podgorice posledica gresaka bivseg predsednika SRJ Slobodana Milosevica. "Demokratske promene u Srbiji ce jednog dana omoguciti demokratski dijalog sa Crnom Gorom", kazao je Kostunica, prenosi Beta. "Odnosi izmedju dve zemlje ce, u svakom slucaju, biti uredjeni uz postovanje volje naroda", naglasio je Kostunica, koji je ranije kazao da bi referendume o opstanku zajednicke drzave trebalo odrzati u obe republike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: