UNMIK: Holkeri nije predložio decentralizaciju za dijalog

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.04.2004.

22:37

Default images

Misija UN na Kosovu objavila je da šef UNMIK-a Hari Holkeri premijeru Srbije Vojislavu Koštunici nije rekao da decentralizacija pokrajine treba da bude tema dijaloga Prištine i Beograda. "Srpski mediji objavili su vest da je Holkeri u petak rekao Koštinici da decentralizacija treba da bude među temama dijaloga Prištine i Beograda. To nije istina", saopštio je UNMIK,a prenosi dopsinik B92, Zoran Ćulafić. "Što se UNMIK-a tiče, dijalog se vodi o praktičnim pitanjima od obostranog interesa i određene su četiri teme: energetika, nestala lica, povratak raseljenih i saobraćaj", navela je Misija UN. Holkeri, kako se dodaje, "nije ni pomenuo dodavanje decentralizacije" među teme dijaloga Beograda i Prištine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: