AP: BRACNI PAR MILOSEVIC ZIVI SKORO U KUCNOM PRITVORU

Izvor: B92

Utorak, 10.10.2000.

22:54

Default images
Napusteni od najblizih saradnika i ziveci gotovo u kucnom pritvoru, Slobodan Milosevic i njegova supruga Mirjana Markovic trenutno se nalaze izvan demokratskog talasa koji je zahvatio SR Jugoslaviju. Bracni par vrlo retko napusta kucu u Uzickoj ulici, koju cuva oko 100 dobro naurozanih pripadnika paramilitarnih snaga kojima komanduje policijski general Senta Milenkovic, dugogodisnji Milosevicev telohranitelj. Veruje s takodje da je sa njima i cerka Marija. "Mira je besna", rekao je jedan od funkcionera SPS koji je nedavno posetio Milosevica i njegovu suprugu i dodao "ona je prosle nedelje dozivela nervni slom, kada su generali njoj i Slobi rekli da su gotovi". Za demonstracije posle kojih je izgubio vlast, Milosevic koristi reci "ulicni puc", dok Mira proklinje policijske generale koji nisu upotrebili silu protiv demonstranata. Nade za povratak na vlast oni su vezali za tajnu sluzbu i njenog nacelnika Radeta Markovica, koji nije javno priznao Vojislava Kostunicu za novog predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: