RADIO PRIBOJ POD KONTROLOM DOS

Izvor: B92

Utorak, 10.10.2000.

16:56

Default images
Predstavnici DOS Priboj zajedno gradjanima i strajkackim odborom Informativnog centra Priboj su u ponedeljak uvece provalili u prostorije Radio Priboja i emitovali dvocasovni program Slobodnog Radija Priboj, javlja Radio B92. Ovaj potez je usledio, posto Upravni odbor RTV Priboj nije ispunio obecano smenjivanje urednika RTV Priboj i promenu uredjivacke politike. Oni su na zahtev DOS-a u prvi mah pozitivno odgovorili, medjutim, uskoro su promenilo brave na ulaznim vratima i prestali sa emitovanjem programa. Posto ni upozorenje DOS Priboj da ce to rezultirati narodnim gnevom nije urodilo plodom, gradjani Priboja su se okupili i krenuli u prostorije ovog radija. Narednih dana ce, do konacnog resenja statusa ove medijske kuce, program voditi i uredjivati predstavnici strajkackog odbora RTV Priboj. Ostaje jos uvek neresen problem televizije Priboj, cija je oprema odnesena u prostorije SPS-a Priboj, zajedno sa arhivskim materijalom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: