Hamas preti otvorenim ratom

Izvor: Beta

Ponedeljak, 22.03.2004.

09:37

Default images

Predstavnici Hamasa su zapretili da će ubiti na stotine Izraelaca kako bi se osvetili za pogibiju Jasina. "Onaj koji je doneo odluku da ubije Jasina u isto vreme je odlučio da ubije i stotine cionista", navodi se u saopštenju Brigada Ezedin Al Kasam. U saopštenju se indirektno preti i SAD jer se smatra da Izraelci nisu izveli tu akciju, a da prethodno nisu dobili “zeleno svetlo” administracije SAD. Brigade upozoravaju da će osveta zbog ubistva Jasina preći okvir palestinske i izraelske teritorije. "Svi muslimani u islamskom svetu imaće čast da učestvuju u odgovoru na taj zločin. To neće biti osveta, već otvoren rat", upozorio je u izjavi televiziji “Al Arabija” vođa Hamasa Abdel Aziz Al Rantiši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: