Radnici Krušika obustavljaju štrajk

Izvor: B92

Petak, 12.03.2004.

14:34

Default images
Predstavnici radnika Namenske proizvodnje valjevskog "Krušika", koji su četvrti dan u generalnom štrajku, dogovorili su sa predsednikom opštine Valjevo Žarkom Kovačem o deblokadi opštine i grada. Posle sastanka u SO Valjevo, koji je trajao dva i po sata, Kovač i predsednik Štrajkačkog odbora Miloš Mandić obavestili su novinare da je postignut dogovor da "Krušikovi" radnici više "ne blokiraju opštinu i grad".

Kovač će u ime opštinske vlade uputiti zahtev "Elektrodistribuciji" i gradskim komunalnim preduzećima da radnicima "Krušika" ne uskraćuju električnu energiju, grejanje i vodu dok oni ne budu počeli da primaju plate i mogli da izmiruju svoje obaveze, te da ih ne utužuju sudu za dosadašnje dugove. Valjevsko opštinsko rukovodstvo će nastojati da u narednoj sedmici predstavnicima "Krušika" omogući sastanak sa ministrom odbrane Srbije i Crne Gore Borisom Tadićem na kojem bi se razgovaralo o problemima vojnih fabrika u Srbiji i teškoćama "Krušika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: