Radnici Tehnosa 20. dan blokirali magistralni put

Izvor: Beta

Utorak, 09.03.2004.

14:34

Default images

Radnici preduzeća "Tehnos" iz Čačka blokirali su i u utorak, 20. dan za redom, magistralni put Čačak-Užice na raskrsnici u Konjevićima, zahtevajući isplatu zaostalih zarada i rešavanje statusa preduzeća. Član Štrajakčkog odbora Stoja Kojović rekla je danas novinarima da je čačanska policija do sada podnela ukupno 63 prekršajne prijave protiv vožača "Tehnosovih" vozila kojima je blokiran put. Oko 200 radnika "Tehnosa" postavilo je nekoliko kamiona i teretnih vozila na magistralni put u periodu između 10 i 13 časova, a od zaustavljenih vozila formirana je kolona duga više od kilometra.

Paralelno sa ovom blokadom, meštani sela Konjevići su već sedmi dan blokirali seoski put i zaustavili saobraćaj putničkih vozila koja su prethodnih dana, u vreme blokade magistralnog puta, prolazila seoskim putem, kao alternativnim pravcem. Meštani Konjevića ističu da su blokirali seoski put kako bi ga zaštitili od propadanja, obrazlažući da su taj put "napravili sopstvenim sredstvima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: