Đurić: U pripremi novi sajt Vlade, biće mesta za Đinđića

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.03.2004.

23:01

Default images

Šef Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije Srđan Đurić izjavio je u ponedeljak uveče da je novi internet sajt Vlade Srbije u pripremi i da je u toku povlačenje starih stranica sa postojećeg sajta vlade. "Na tom novom sajtu će biti mesta za sve vlade koje su postojale u Srbiji u prošlosti, i naravno da će značajno mesto zauzeti i pokojni premijer Đinđić i njegova vlada", rekao je Đurić agenciji Beta.

Đurić je naveo da je "do sada povučeno nekoliko desetina stranica, sa idejom da se u narednih nekoliko dana povuče celokupan sajt i postavi novi koji je u pripremi". Prema njegovim rečima, interpretacija beogradskih medija "nije ni profesionalno, ni ljudski korektna".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: