Lukšić telefonski služi vojni rok

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.03.2004.

13:41

Default images

Crnogorski ministar finansija, Igor Lukšić, služi civilni vojni rok u Osnovnoj školi "Jugoslavija" u Baru. Direktorka škole Lidija Raković rekla je agenciji Beta da je Lukšić na odsluženju 13-mesečnog civilnog vojnog roka u toj školi od 27. decembra prošle godine. Pored Lukšića, vojni rok u barskoj školi "Jugoslavija" služe još dvojica mladića. Jedan je autoprevoznik, a drugi student.

Direktorka škole je rekla da je u vojnom garnizonu u Tivtu obaveštena da je važno da "vojnici u školi obavljaju društveno koristan rad ili, po odobrenju, van škole". Tako će Lukšić na proleće ove godine, kako je navela, održati učenicima 7. i 8. razreda predavanja u okviru Projekta preduzetničkih klubova, koji se u saradnji sa Vladom Crne Gore sprovodi u pet škola u Republici. "Sa njim sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, on je odgovoran, obziran i nije privilegovan u odnosu na druge," rekla je Raković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: