Podrška SPS vladi zavisi od odnosa prema Hagu

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2004.

16:49

Default images

Nakon odbijanja učesnika u formiranju vlade da kažu čime je SPS uslovio podršku manjinskoj vladi, već u četvrtak je zamenik šefa poslaničke grupe socijalista, Žarko Obradović, rekao da će podrška Koštuničinoj vladi zavisiti, između ostalog, i od odnosa Vlade prema Haškom tribunalu. "Ukoliko se vlada ne bude držala slova svog programa i bude radila drugačije u odnosu na ono što bude obećala građanima Srbije, naravno, ta podrška će biti uskraćena", rekao je Obradović.

Na pitanje da li će saradnja sa Hagom biti sastavni deo ove vlade, Obradović je odgovorio: "Vi ste čuli g. Koštunicu. Ako vi želite da ja budem g. Koštunica, to nije moguće. On je jasno rekao šta misli o Hagu." Na pitanje o tome šta će SPS da uradi ako neko bude izručen Hagu, Obradović je rekao: "Čuli ste izjavu g. Koštunice. Ja sam vam rekao. Ako se ne budu držali onoga što pričaju, podrške neće biti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: