Ocene Del Ponte jer su prestali odgovori na njene zahteve

Izvor: B92

Petak, 13.02.2004.

17:36

Default images
Reagujući i u petak na ocenu Karle del Ponte da su odnosi Tribunala i Beograda zamrznuti, odlazeći ministri pokušavaju da objasne javnosti da sve dalje korake te saradnje treba da preuzme nova vlada, a da su oni učinili sve što je, po tom pitanju, bilo u njihovoj moći. Koordinator za odnose sa javnošću beogradske kancelarije haškog tribunala, Aleksandra Milenov, kaže da se ocena glavne tužiteljke, pre svega, odnosi na period od kada su vlasti prestale da odgovaraju na zahteve Tužilaštva. O potrazi za Karadžićem i Mladićem, odbrani Slobodana Miloševića, Ovčari, Batajnici, Aleksandra Milenov govori u emisiji "Katarza", koja je na programu Radija B92 u subotu u 9 i 30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: